News

01.08.2017

Joogaopettajakoulutus Syksy 2017

Yoga Nordicin opettajakoulutus täyttää syksyllä 2017 tasan 10 vuotta ja sen kunniaksi avaamme uudenlaisen koulutusmahdollisuudet joogaopettaviksi aikoiville pitämällä suositut Yin Jooga opettajakoulutus moduulit kauniilla Mallorcan saarella ja tuomme tarjolle jatkokoulutusta Yin Jooga opettajille.

Syksyn uutuutena on joulukuussa 2017 esikertaa pidettävä Yin Jooga III + Anatomia.
Tämä kurssi moduuli sopii täydellisesti Yoga Nordic Yin Jooga opettakoulutuksia käyneelle ja Yin Joogaa opettaneelle. Tästä kurssista on hyötyä  energisempään ryhmä ja yksilöohjaukseen sekä rauhoittavampaan terapeuttisempaan Yin Joogan yksityisopetukseen.

Koulutuksen ensimmäiseksi kurssiksi erityisen sopivia ovat esim. Hatha I, Yin I, Vinyasa I, Hatha II + anatomia, Hot Jooga I.
Jotta joogatradition perusta ja pohjatietous ovat mahdollisimman tukevalla pohjalla suosittelemme joko Hatha tai Vinyasa kokonaisuuksia osaksi koulutuspakettia.
Seuraavat opettajakoulutuksen lajit ja lähiopetuspäivät ovat:
Syksy 2017  


Air Jooga I + Anatomia (40h) 7.-10.9.2017 

Yin Jooga I + Anatomia (40h) 16.-20.9.2017 @Mallorca Espanja 

Yin Jooga II + Filosofia (40h) 21.-25.9.2017 @Mallorca Espanja 

Hatha I + Anatomia (40h)  26.-29.10.2017

Air Jooga II + Anatomia (40h)  2.-5.11.2017

Hatha II + Anatomia (40h) 9.-12.11.2017

Hot Jooga I + Anatomia (40h) 23.-26.11.2017

Yin Jooga III + Anatomia (40h) 7.-10.12.2017
Opettajakoulutuksen haku on käynnissä nyt! Kysy lisää koulutus ät yoganordic.fi


Haaveiletko ammatista joogaopettajana?

Yoga Nordic on kouluttanut alan ammatilaisia jo vuodesta 2007, ollen Suomen ensimmäinen joogakoulu joka sai kansainvälisen Yoga Alliancen opettajakoulutus sertifikaatin.
Koulutamme vankalla ammattitaidolla, aina pienryhmässä ohjaten jokaista opettajakokelasta henkilökohtaisesti. Koulutuksestamme on vuosien varrella valmistunut yli 100 opettajaa, joista jokainen on työllistynyt alalta, koulutuksestamme valmistuneilla on hyvä maine ja ovat alalla haluttuja työntekijöitä.

Saadaksesi RYT200 vastaavan pätevyyden sinun tulisi suorittaa kahden vuoden sisällä yhteensä 200 tuntia vastaavan määrän kurssiblokkeja, voit vapaasti valita sinulle sopivat kurssit, paikkakunnasta ja järjestyksestä välittämättä. Vähintään yhden kurssiblokin tulisi olla anatomia sisältöinen (kurssin nimessä mainitaan anatomia) ja yhden filosofia sisältöinen (filosofia I), suosittelemme myös valitsemaan avustus ja apuvälineiden käyttöä sisältävän kurssin.

RYT200 joogaopettajakoulutus ohjelmamme valmistaa sinut opettamaan perustason joogatunteja laajalla kokemuspohjalla, voit monipuolisesta kurssivalikoimastamme rakentaa itsellesi sopivan kokonaisuuden ja opiskella sinulle sopivalla aikataululla, joko intensiivisesti useamman kurssin putkeen, tai rauhallisesti antaen opitulle aikaa kypsyä. Suunnittelemalla opettajakoulutuskokonaisuuden, joka on laaja, joka antaa sinulle vapauden valita, joka antaa sinulle aikaa henkilökohtaiseen ohjaukseen kokeneiden ammattilaisten johdolla ja joka on hinta-laatu suhteeltaan loistava, haluamme antaa juuri sinulle mahdollisuuden valmistua rautaiseksi alan ammattilaiseksi, jolla on kykyä ja halua jakaa joogan sanomaa eteenpäin.

Koulutuksesta vastaa Harriet Linnankivi (E-RYT500), joka on kouluttanut joogaopettajia Suomessa jo vuodesta 2007. Häneltä voit pyytää lisätietoja koulutuksesta, tai kysellä mahdollisuutta järjestää koulutusta omalla paikkakunnallasi.

Koulutuksestamme hyväksytysti valmistuneilla (ennakkomateriaalit + 200h kursseja + kotitehtävät + lopputyö + harjoittelu) on mahdollisuus rekisteröityä Yoga Alliance kansainväliseen joogaopettaja verkostoon, rekisteröityminen ei ole pakollista, mutta on usein palkkaamis peruste, jos haluaa hakeutua opettamaan joogaa ulkomailla, tai jos haluaa hakeutua jatkokoulutukseen. Kaikkille kursseille voi osallistua myös vain omaa joogatietouttaan syventääkseen. Kaikille kursseille haetaan hakukaavakkeella, jonka voit ladata yllä olevasta linkistä tai tilata meiltä sähköpostitse.
Voit samalla kaavakkeella hakea paikkaa useammalle kurssille.

Kaikki Yoga Nordic opettajakouluttajat ovat kokeneita oman alansa taitajia, joilla on vähintään E-RYT200 vastaava pätevyys. Järjestämme tällä hetkellä koulutuksia Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa, mutta tulemme mielellämme myös muualle Suomeen kouluttamaan.

Koulutamme myös mielellämme esimerkiksi kuntosaliohjaajia tai muita liikunnan ammattilaisia joogan saloihin lyhyemmillä jooga ohjaajakursseilla jotka voidaan räätälöidä teidän tarpeisiinne sopiviksi kokonaisuuksiksi.